torsdag 17 juni 2010

dum design

Jag upptäckte idag att det finns en sida som heter conservapedia.

Den var precis lika dålig som förväntat men har enligt uppgift fått 150 miljoner träffar lol, za warudo. Här samlas konservativa, rasister, kreationister och andra fån i en härlig röra för att spy hat på "goddamn hippy liberal douche-bags". Med FOXianskt nyspråk kallar den sig för "the trustworthy encyclopedia". En led i detta sanningsanspråk är att de har gjort en serie föreläsningar på världshistorien. Jag skulle inte önska någon att läsa igenom denna idealistiska, onyanserade och utelämnande sörja. Det kan dock vara intressant att titta på deras prov. Sätt på dig dina Joo Janta 200 Super-Chromatic Gender Sensitive Sunglasses för den sista frågan dock.

Vi välkomnar conservapedia in i hierarkien av wikier:

wikipedia - mycket bra i många fall och blir fortfarande bättre.
encyclopedia dramatica - bra källa till information om internetföreteelser och chankulturen, vilket gör det till något positivt att den är dryg och har dålig smak.
memory alpha - utan den skulle genus A varit klart svårare.
-
-
wookieepedia - bra namn lol.
wikipedia - alla talar svenska.
-
-
conservapedia - lolcows är roliga så den slår precis furries som börjar bli lite gamla och inte lika lulziga.
wikifur - kill it with fire.
-
-
uncyclopedia - ungefär lika roligt som om Maud Olofsson hade gjort Holy Grail. Garanterat dryg och lulzfri.
-
-
-
psyklopedin - för all wikier gäller som bekant regeln att den engelska varianten är bäst då engelska är internets modersmål. Om originalversionen(uncyclopedia) är helt värdelös så borde den svenska vara... undvik den helt enkelt.